Gyártó
Sör fajta
Tequila fajta
Ízesítés
Bor típus
Szín
Jelleg
Bor fajta
Bor vidék
Származás
Évjárat
Alkoholtartalom
Űrtartalom
Díszdoboz
Egyéb tulajdonságok

ABSZINT

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Dion Grande ital nagykereskedés egy igazi különlegességet kínálunk számodra és vásárlóid számára! Az abszint egy karakteres és mélyen gyökerező hagyományokkal bíró ital, melynek történelme egészen a 18. századig nyúlik vissza. Ezt az erős, gyógynövényekkel ízesített italt általában 60-70%-os alkoholtartalom jellemzi, ami már önmagában is figyelemreméltó.
Az abszint különleges karakterét az annisette növény határozza meg, amely az ital készítése során használt alapanyagok egyike. Különböző gyógynövényeket is tartalmaz, mint például ánizs, édeskömény, menta és koriander. Az abszint jellegzetes zöld színét levendulavirágok vagy egyéb zöld növények hozzáadásával érik el. Nem véletlenül nevezték egykor „zöld tündérek italának”. Néhány művész és író a fogyasztása után látomásokkal és inspirációval gazdagodott.
Az abszint fogyasztása egyedi rituáléval párosul, amely valódi élménnyé varázsolja a kóstolást. Általában vízzel hígítják, ehhez csepegtetőt használnak. A hígításkor az italban lévő olajok kioldódnak, ettől az abszint opálossá válik. Így nyeri a jellegzetes, homályos tejfehér színét.
Az abszint hírnevét részben a hozzá fűződő kulturális és művészeti mozgalmak is fokozták. Olyan neves művészek, mint Vincent van Gogh és Henri de Toulouse-Lautrec, gyakran megörökítették alkotásaikban.
Ajánld bátran vásárlóidnak ezt a különleges italt, és engedd, hogy ők is részesei legyenek ennek az egyedülálló élménynek. Az abszint tökéletes választás azoknak, akik valami igazán különlegeset keresnek, és értékelik a hagyományokban gazdag, karakteres italokat.

Tunel abszint, Spanyol abszint