Gyártó
Sör fajta
Tequila fajta
Ízesítés
Bor típus
Szín
Jelleg
Bor fajta
Bor vidék
Származás
Évjárat
Alkoholtartalom
Űrtartalom
Díszdoboz
Egyéb tulajdonságok

VERMUT

Mind a(z) 13 találat megjelenítve

Ha szeretnéd vásárlóidnak a legkülönlegesebb ízélményeket kínálni, akkor a vermut remek választás. Ez az ínycsiklandó ital bor alapú, és különféle fűszerek, gyógynövények, valamint más ízesítők hozzáadásával készül.
A vermut alapját fehérbor adja, amelyet gondosan válogatott fűszerekkel, például korianderrel, szegfűszeggel és bodzavirággal gazdagítanak. A fűszerekből alkoholos kivonatot készítenek, amit ülepítenek, érlelnek és finomítanak, majd összekeverik a fehérborral, hogy kialakuljon a vermut különleges ízvilága.
A vermut készítése során a borokat, kivonatokat, etil-alkoholt és cukrot gondosan keverik össze. Az ital több szűrési folyamaton megy keresztül, és palackozás előtt érlelik és stabilizálják, hogy a végső termék tökéletes legyen.
A Dion Grande italnagykereskedés választékában megtalálhatod a legnagyobb gyártók termékei. Kínálatunkban az extra száraz vermuttól (melyeknél nincs hozzáadott cukor) az édesebb változatokig (amelyek cukrot tartalmaznak) mindenféle stílus és íz megtalálható.
Böngészd át vermut kínálatunkat, és biztos lehetsz benne, hogy vásárlóid is megtalálják a saját ízlésüknek megfelelő különlegességet. Emeld magasabb szintre italválasztékodat ezekkel rendkívüli italokkal!

Cinzano vermut, Garrone vermut, Martini vermut