Gyártó
Likőr fajta
Származás
Ízesítés
Alkoholtartalom
Űrtartalom
Díszdoboz

KESERŰLIKŐR

Mind a(z) 44 találat megjelenítve

A keserűlikőr egy egyedülálló és karakteres alkoholos ital, amely különleges keserűsége révén tűnik ki a likőrök sorából. Összetevői között megtalálhatók a gondosan válogatott gyógynövények, fűszerek és gyökerek kivonatai, melyek egyedi és összetett ízt kölcsönöznek az italnak.
Színe az aranybarna és a sötétbarna árnyalatai között mozog. Aromája jellegzetes. A mély, gazdag illatok megidézik a gyógynövények és fűszerek varázslatos világát, amely azonnal elragadja az érzékeket.
A keserűlikőrt legtöbbször önmagában, jéggel vagy szódavízzel fogyasztják, de a koktélkészítés világában is népszerű alapanyagnak számít. Karakteres ízével feldobja a legtöbb italvariációt, így a bármixerek és a koktélkedvelők kedvelt összetevője.
Dion Grande ital nagykereskedés kínálatában megtalálod a legkedveltebb keserűlikőr márkákak.
Válaszd a vevők által kedvelt és megbízható márkákat, hogy biztosítsd elégedettségüket.

Aperol keserűlikőr, Becherovka keserűlikőr, Beluga keserűlikőr, Campari keserűlikőr, Fernet Branca keserűlikőr, Jagdtraum keserűlikőr, Jagermeister keserűlikőr, St. Hubertus keserűlikőr, Tubi 60 keserűlikőr, Underberg keserűlikőr, Zwack Unicum keserűlikőrKávés keserűlikőr, Szilvás keserűlikőr, Áfonyás keserűlikőrMagyar keserűlikőr, Német keserűlikőr, Olasz keserűlikőr, Cseh keserűlikőr, Orosz keserűlikőr