Gyártó
Likőr fajta
Származás
Ízesítés
Alkoholtartalom
Űrtartalom
Díszdoboz

KRÉMLIKŐR

Mind a(z) 13 találat megjelenítve

A krémlikőr egy kellemesen krémes és lágy textúrájú alkoholos ital, amely ideális választás kávéitalok, desszertek vagy akár önmagában való fogyasztáshoz is. A legtöbb krémlikőr alkoholtartalma mérsékelt, általában 15-20 százalék között mozog, így könnyed és élvezetes italnak számít.
Ha a vásárlóidat szeretnéd lenyűgözni, ajánld nekik a világhírű Baileys Irish Cream-et, mely egyedülállóan kombinálja az ír whiskeyt, tejszínt, vaníliát és más természetes aromákat. A Baileys sima és különleges íze tökéletes választás koktélokhoz, kávékhoz vagy akár önmagában jéggel.
A Dion Grande ital nagykereskedés választékában számos másik remek ital is megtalálható, mint például Carolans, Feeney’s vagy Mozart krémlikőrök, melyek különleges összetevőkkel és ízekkel büszkélkednek. Kóstold meg az egyedi csokoládé, kókusz, mogyoró vagy kávé ízesítéseket, melyek garantáltan feldobják kínálatodat és a vásárlóid ízlését.
A krémlikőr nemcsak önmagában áll helyt, hanem remek alapanyagai különleges koktéloknak és desszerteknek is. Érdemes kreatívan kísérletezni velük, például fagylalttal, süteményekkel vagy egyedi kávéitalokkal.
Kínálj ízletes és különleges italokat, amik vevőid tetszését garantáltan elnyerik.

Bailey’s krémlikőr, Carolans krémlikőr, Feeney’s krémlikőr, Mozart krémlikőr, Csokoládés krémlikőr, Vaníliás krémlikőr, Epres krémlikőr, Osztrák krémlikőr, Ír krémlikőr