Gyártó
Likőr fajta
Származás
Ízesítés
Alkoholtartalom
Űrtartalom
Díszdoboz

TEA LIKŐR

Mind a(z) 26 találat megjelenítve

A tea likőr egy olyan különleges likőr, ami a teafélék és a likőrök tökéletes összhangját kínálja. A tea likőr egyedülállóan ötvözi a teák gazdag ízvilágát a likőr lágy és édességet hordozó jegyeivel, létrehozva ezzel egy frissítő és kifinomult ízélményt.
A tea likőr lényegét kiváló minőségű tea adja, legyen az fekete, zöld, fehér vagy más fajtájú. Ezek gondosan válogatott teafüveiből és precízen kidolgozott gyártási folyamatából ered az ital jellegzetes karaktere és íze. A teafüveket finoman kombináljuk alkohollal, cukorral és más aromákkal, hogy kiemeljük és megőrizzük a tea természetes ízét.
A tea likőr sokféleképpen élvezhető: tökéletes önmagában, jéggel vagy hűtve kortyolva, hogy teljes mértékben kiélvezhessétek frissítő és lágy textúráját. Emellett remek alapanyag koktélokhoz is, ahol a teafélék izgalmas ízei új dimenziókat adnak az italoknak.
A tea likőr népszerűsége abban rejlik, hogy egyesíti a teák változatos ízvilágát a likőrök gazdag örökségével, így megteremtve egy új, izgalmas kategóriát az italok világában. Legyen szó citrusos zöld teáról vagy mézes fekete teáról, a Dion Grande ital nagykereskedés széles körű ízprofilokat kínál, amelyek garantáltan elvarázsolják vásárlóitokat.
Fedezd fel azokat az italokat, amiket vásárlóid szeretni fognak és újra meg fogják vásárolni.

Cannabis Spirit tea likőr, Tatratea tea likőr, Erdei gyümölcsös tea likőr, Hibiszkuszos tea likőr, Őszibarackos tea likőr, Homoktövises tea likőr, Csipkebogyós tea likőr, Almás tea likőr, Körtés tea likőr, Citromos tea likőr, Kókuszos tea likőr, Szlovák tea likőr, Magyar tea likőr