A Yellow Tail a világ legismertebb borászata

A Yellow Tail újabb mérföldkőhöz érkezett a borkultúra világában, amikor hatodik egymást követő évben nyerte el a világ legerősebb bormárkája címet. A Wine Intelligence által végzett legfrissebb Vinitrac felmérés alapján, melyben több mint 466 millió borfogyasztó véleményét mérlegelik világszerte, a Yellow Tail továbbra is fennálló sikereivel bizonyította, hogy képes megállni a helyét a legmagasabb szinten.

Az ausztráliai családi vállalkozás, a Yellow Tail, nem csupán az elismerések sorát bővítette a világ legerősebb márkájaként, hanem 2023-ban a „Legkedveltebb bor” címet is magáénak tudhatta. Ez a cím nem csupán a bor minőségét, hanem a fogyasztókkal való szoros kapcsolatot is tükrözi, ami a Yellow Tail sikerének alapját képezi.

A Wine Intelligence által végzett felmérés nem csupán a márka erejét vizsgálta, hanem a fogyasztók visszajelzéseit is tartalmazta a márkákról 23 kulcsfontosságú borpiacon. A Yellow Tail ismét magasan kiemelkedett, megerősítve pozícióját a világpiacon. Az emelkedő márkaerő-index és az affinitási pontszámok további lendületet adtak a márka növekedésének.

Libby Nutt, a Casella Family Brands globális marketing és exportértékesítési igazgatója szerint a Yellow Tail sikere a fogyasztókkal való szoros kapcsolatnak köszönhető. A vállalat büszke arra, hogy olyan termékeket kínál, melyeket világszerte szeretnek és elismernek. Nutt hangsúlyozza, hogy a Yellow Tail folyamatosan arra törekszik, hogy kiváló minőségű borokat készítsen, melyek széles körben élvezhetőek.

A Yellow Tail útja 2001-es szerény kezdetektől az ausztráliai Yendában lévő családi borászat globális jelenlétévé nőtte ki magát. A Casella család hatodik generációja által készített borok Ausztrália egyik legnagyobb büszkeségeivé váltak, és a Yellow Tail márkát az egyik legelismertebb és legkedveltebb bormárkává tették világszerte. A Yellow Tail folyamatos növekedése és elismerései nem csupán a minőségi boroknak, hanem a családi hagyományoknak és a kitartó munkának is köszönhetőek.

Egyre több vevő keresi az üzletekben.

Tovább a Yellow Tail borokhoz

DION grande ital nagykereskedés legmagasabb minőségű és legkülönlegesebb italok széles választékát kínálja viszonteladó partnereink számára. Fedezd fel a legelismertebb magyar borokat és külföldi borokat, pezsgőket, valamint prémium kategóriás italokat, mint például a whisky, gin, rum, vodka, likőr, konyak, tequila és még sok más.
A DION grande ital nagykereskedés széles borválasztékkal büszkélkedhet, amely magában foglalja a legkülönlegesebb évjáratokat is. A prémium borok között megtalálhatóak a legismertebb borvidékek kitűnő tételei, melyek ideálisak a különleges alkalmakra, ajándék célokra vagy egyszerűen csak a gasztronómiai élmények fokozására.
Exkluzív pezsgőink a legismertebb pezsgőházak remekeiből állnak össze.
A DION grande ital nagykereskedés nem csupán kiváló választékkal, hanem kivételes szolgáltatással is várja a viszonteladó partnereiket. Gyors és megbízható szállítási folyamatunknak köszönhetően kényelmesen juthatsz hozzá a megrendelt italokhoz.
Az DION grande ital nagykereskedés folyamatosan bővíti kínálatát, hogy mindig megtaláld nálunk a legújabb és legkülönlegesebb ízeket. Kiváló minőségű termékeink és kifogástalan szolgáltatásaink mellett elkötelezettek vagyunk abban, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a rendelés folyamatával is.
Válassz minket, és lépj kapcsolatba velünk, hogy partnered lehessünk az italválasztékod kiépítésében és üzleted sikerében!