Gyártó
Sör fajta
Tequila fajta
Ízesítés
Bor típus
Szín
Jelleg
Bor fajta
Bor vidék
Származás
Évjárat
Alkoholtartalom
Űrtartalom
Díszdoboz
Egyéb tulajdonságok

TEQUILA

Mind a(z) 30 találat megjelenítve

Fedezd fel Mexikó egyik legikonikusabb italát, a tequilát, amely garantáltan elnyeri vásárlóid tetszését! Ez az ital az agáve növényből készül, amelyet nem véletlenül nyilvánítottak a világörökség részévé. Az agáve szíve a tequila készítésének alapanyaga, amely a gondos főzési folyamat után kerül érlelésre.
A tequila érlelése során különböző típusok jönnek létre, mindegyik egyedi ízvilággal és karakterrel. A blanco vagy silver tequila azonnal fogyasztható, friss és tiszta ízvilágú. A reposado tequila rövid ideig, körülbelül hat hónapig pihen fahordóban, ami gazdagabb ízjegyeket eredményez. Az anejo tequila már egy-két év érlelés után kerül palackozásra, kifinomult és mély ízvilágot nyújtva. Az extra anejo tequila a legidősebb, legalább három évet érlelődik, és komplex, gazdag ízvilágot kínál.
A DION grande ital nagykereskedés a tequila széles választékát kínálja, hogy mindenki megtalálhassa a kedvére valót. Vásárlóid imádni fogják ezt a sokoldalú italt, amit fogyaszthatnak tisztán, koktélok alapanyagaként, vagy akár ételek kísérőjeként is.
Biztosítsd vásárlóid számára az egyedülálló ízélményt, amit ez az ikonikus ital nyújt! Válaszd az online vásárlás kényelmét, és tedd még különlegesebbé az italkínálatodat.

Don Ramón tequila, El Jimador tequila, Kah tequila, Olmeca tequila, Patrón tequila, Sierra Tequila