Hilltop borkoktél neszmélyi gyümölcsösséggel

Hill cocktail longdrink - DION grande ital nagykereskedés - Ital rendelés

Minden Hilltop tétel egy különleges egyéniség, sajátos kompozíció. A neszmélyi borvidék egyedülálló mikroklímája és a borászat három évtizedes tapasztalata ötvöződik ezekben az italokban, melyek különlegessé varázsolják őket. Hilltop pincészet harminc év alatt az ország egyik legnagyobb és legszebb borbirtoka lett.

A HillCocktail borkoktél megalkotása során a Hilltop borászat egy igazán frissítő, természetes alapanyagokból készült, alacsony alkoholtartalmú italt álmodott meg.

Egy palack HillCocktail magában hordozza a kiváló minőségű neszmélyi bor karakterét, a kirobbanó gyümölcsösséget és a buborékok játékos könnyedségét. Egyedi, harmonikus ízvilága minden összejövetelt megkoronáz.

HillCocktail Bodza:

A bodza üde gyümölcsössége egzotikus itallá varázsolja a poharad tartalmát, amikor a Királyleányka könnyedségével egyesül.

HillCocktail Málna:

A zamatos málna illatát és ízét buborékok ölelik körbe ebben a szomjoltó, frissítő és lendületet adó italban.

Töltsd néhány jégkockára, adj hozzá pár szelet lime-ot vagy hűtsd le és dobj bele néhány szem fagyasztott gyümölcsöt, és add át magad a pezsdítő élménynek!

Ott a helye az üzleted polcán.

Tovább a HillCocktail longdrinkhez

DION grande ital nagykereskedés legmagasabb minőségű és legkülönlegesebb italok széles választékát kínálja viszonteladó partnereink számára. Fedezd fel a legelismertebb magyar borokat és külföldi borokat, pezsgőket, valamint prémium kategóriás italokat, mint például a whisky, gin, rum, vodka, likőr, konyak, tequila és még sok más.
A DION grande ital nagykereskedés széles borválasztékkal büszkélkedhet, amely magában foglalja a legkülönlegesebb évjáratokat is. A prémium borok között megtalálhatóak a legismertebb borvidékek kitűnő tételei, melyek ideálisak a különleges alkalmakra, ajándék célokra vagy egyszerűen csak a gasztronómiai élmények fokozására.
Exkluzív pezsgőink a legismertebb pezsgőházak remekeiből állnak össze.
A DION grande ital nagykereskedés nem csupán kiváló választékkal, hanem kivételes szolgáltatással is várja a viszonteladó partnereiket. Gyors és megbízható szállítási folyamatunknak köszönhetően kényelmesen juthatsz hozzá a megrendelt italokhoz.
Az DION grande ital nagykereskedés folyamatosan bővíti kínálatát, hogy mindig megtaláld nálunk a legújabb és legkülönlegesebb ízeket. Kiváló minőségű termékeink és kifogástalan szolgáltatásaink mellett elkötelezettek vagyunk abban, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a rendelés folyamatával is.
Válassz minket, és lépj kapcsolatba velünk, hogy partnered lehessünk az italválasztékod kiépítésében és üzleted sikerében!