Szászi Bio borok

Szászi Bio bor - DION grande ital nagykereskedés - Ital rendelés

A Szászi Birtok Magyarország egyik első minősített bio szőlőbirtoka, amely 18 hektáron terül el a festői Badacsonyi borvidéken. A birtok szőlőültetvényei a Szent György-hegy déli lejtőin, Szigligeten, Hajagoson és Lesencetomajon találhatók.

A birtok filozófiája egyszerű és átfogó: céljuk, hogy értékálló és szép borokat készítsenek, miközben maximálisan tiszteletben tartják a természetet és környezetet. Elkötelezettek a bio gazdálkodás és a fenntartható fejlődés mellett, így a termelés során természetközeli módszereket alkalmaznak. A környezetet etikus módon használják, és kombinálják a hagyományos és modern borászati technológiákat.

Kezdetektől fogva bio művelést folytatnak, és örömmel tapasztalják, hogy szomszédaik is hasonló irányt követnek. Ez a közös erőfeszítés biztosítja, hogy a hegy, amely otthont ad számukra, még sokáig kiváló minőségű szőlőt adjon. Egyre többen ismerik fel ennek a művelési módnak az értékét, amely nem csupán az eszközök használatáról, hanem egy átfogó szemléletről szól: kevesebb, de magasabb minőségű termést eredményez.

A szőlő védelme és feldolgozása során kíméletes eszközöket alkalmaznak. Nem használnak felszívódó növényvédő szereket. A legfőbb eszközeik a lombtrágya, a narancsolaj és a kén. Minden munkafolyamatot kézzel végeznek, beleértve a metszést és a szüretelést is, a szőlőt pedig az első rügyfakadástól egészen a palackozásig gondosan követik.

A birtokon számos szőlőfajta megtalálható, mint például az Olaszrizling, Szürkebarát, Kéknyelű, Rózsakő, Zeus, Zenit, Furmint, Cserszegi Fűszeres, Ottonel muskotály, Csókaszőlő, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, és Pinot noir.

Ott a helye a polcokon, garantáltan felkelti majd vásárlóid figyelmét.

Tovább a Szászi borokhoz

 

DION grande ital nagykereskedés legmagasabb minőségű és legkülönlegesebb italok széles választékát kínálja viszonteladó partnereink számára. Fedezd fel a legelismertebb magyar borokat és külföldi borokat, pezsgőket, valamint prémium kategóriás italokat, mint például a whisky, gin, rum, vodka, likőr, konyak, tequila és még sok más.
A DION grande ital nagykereskedés széles borválasztékkal büszkélkedhet, amely magában foglalja a legkülönlegesebb évjáratokat is. A prémium borok között megtalálhatóak a legismertebb borvidékek kitűnő tételei, melyek ideálisak a különleges alkalmakra, ajándék célokra vagy egyszerűen csak a gasztronómiai élmények fokozására.
Exkluzív pezsgőink a legismertebb pezsgőházak remekeiből állnak össze.
A DION grande ital nagykereskedés nem csupán kiváló választékkal, hanem kivételes szolgáltatással is várja a viszonteladó partnereiket. Gyors és megbízható szállítási folyamatunknak köszönhetően kényelmesen juthatsz hozzá a megrendelt italokhoz.
Az DION grande ital nagykereskedés folyamatosan bővíti kínálatát, hogy mindig megtaláld nálunk a legújabb és legkülönlegesebb ízeket. Kiváló minőségű termékeink és kifogástalan szolgáltatásaink mellett elkötelezettek vagyunk abban, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a rendelés folyamatával is.
Válassz minket, és lépj kapcsolatba velünk, hogy partnered lehessünk az italválasztékod kiépítésében és üzleted sikerében!