Gyártó
Sör fajta
Tequila fajta
Ízesítés
Bor típus
Szín
Jelleg
Bor fajta
Bor vidék
Származás
Évjárat
Alkoholtartalom
Űrtartalom
Díszdoboz
Egyéb tulajdonságok

PÁLINKA

1–48 termék, összesen 68 db

A pálinka nem csupán egy ital, hanem egy kulturális élmény is, amelyet generációk óta őrzünk és szeretettel készítünk.
A legjobb minőségű pálinkáinkat kizárólag hazai termőterületekről származó gyümölcsökből készül, hogy garantáljuk a 100% gyümölcstartalmat és a legalább 37,5% alkoholtartalmat. Ez az elkötelezettségünk az eredeti receptek és a hagyományok iránt biztosítja, hogy minden egyes korty igazi élmény legyen.
Választékunkban megtalálhatók a klasszikus ízek, mint az alma, szilva, körte és cseresznye pálinkák, de felfedezheted nálunk a különlegesebb változatokat is, mint a bodza, kökény vagy vadmálna pálinka. Ízvilágukban és aromájukban rejlik az igazi magyar gasztronómiai sokszínűség.
Legyen szó egy ínycsiklandó vacsoráról vagy egy kellemes baráti összejövetelről, egy pohár pálinka mindig tökéletes választás. Engedd, hogy vendégeid megtapasztalják a magyar ízek egyedülálló varázsát, és válogass pálinkáink közül az DION grande ital nagykereskedés kínálatában.
Itt biztosan megtalálod azokat a termékeket, amikkel kínálatodat különlegessé teheted!

Agárdi pálinka, Márkházi pálinka, Panyolai pálinka, Rézangyal pálinka, Meggy pálinka, Szilva pálinka, Barack pálinka, Körte pálinka, Cseresznye pálinka