Gyártó
Sör fajta
Tequila fajta
Ízesítés
Bor típus
Szín
Jelleg
Bor fajta
Bor vidék
Származás
Évjárat
Alkoholtartalom
Űrtartalom
Díszdoboz
Egyéb tulajdonságok

SÖR

Mind a(z) 20 találat megjelenítve

A sör egy évszázadok óta népszerű, világszerte kedvelt ital, amelyet gabona, víz, komló és élesztő erjesztésével készítenek. A különböző alapanyagok és technikák változatosságának köszönhetően számtalan ízvilág és típus létezik, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb sört.
Dion Grande ital nagykereskedés kínálatában megtalálhatóak a legnépszerűbb világos és sötét sörök, melyeket változatos ízek és jellemzők különböztetnek meg egymástól. Legyen szó citromos, málnás, meggyes, kávés vagy epres ízesítésről, nálunk minden vásárló talál kedvére valót. A sör ízét alapvetően a maláta, a komló és az élesztő együttes hatása határozza meg: a maláta az alapszínt és az édes ízt adja, míg a komló a keserűséget és az aromát biztosítja.
A sörfogyasztás kultúrája világszerte változatos formákban jelenik meg, és a különböző régiók sajátos sörfőzési hagyományai lenyűgöző ízkombinációkat és stílusokat kínálnak. A Dion Grande ital nagykereskedés lehetőséget ad arra, hogy olyan söröket kínálj üzleted vásárlóinak, amelyekkel új ízeket és élményeket fedezhetnek fel.
Bővítsd sör kínálatodat prémium minőségű, változatos ízvilágú hazai és import sörökkel, amelyeket üzleted vásárlói is imádni fognak!

Barths sör, Horizont sör, Karlovacko sör, Lasko Zlatorog sör, Monyo sör, San Miguel Especial sör, Zipfer Pils sör, Zlaty Bazant sör, Világos sör, Ipa sör, New england ipa sör, Milkshake Pale Ale sör, Hidegkomlós lager sör, Fruity Sour sör, Apa sör, Cherry Ale sör, Breakfast stout sör, Barna sör, Mango ale sör, Double ipa sör, West coast ipa sör
Magyar sör, Külföldi sör, Spanyol sör, Osztrák sör, Szlovák sör, Szlovén sör, Horvát sör, Ízesített sör