Gyártó
Likőr fajta
Származás
Ízesítés
Alkoholtartalom
Űrtartalom
Díszdoboz

GYÜMÖLCSLIKŐR

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

A gyümölcslikőr gyártási folyamata viszonylag egyszerű, de számos finomítási lehetőséget kínál. A keverés a leggyakoribb termelési módszer, amely során semleges szeszes itallal összekeverik az ízesítést, a cukrot, valamint bármilyen másodlagos hozzávalókat, mint például a tartósítókat és a stabilizálókat. Így jön létre egy gyümölcsös ízű likőr.
Számos gyümölcsből készítenek likőrt. Mint például a bogyós gyümölcsök, az egzotikus déli gyümölcsök és a helyi termékeket. A gyümölcslikőrt különböző módszerekkel lehet tovább finomítani, például a keverés mellett más gyümölcsökkel való desztillálással, amely javítja az ital állagát és ízét is. A gyümölcslikőr sokoldalúan felhasználhatók: koktélok alapanyagaként, önmagukban vagy jéggel fogyasztva is kellemes élményt nyújtanak.
Az Dion Grande ital nagykereskedés választékában mindenki megtalálja a számára legtökéletesebb gyümölcslikőrt. A széles kínálatban felfedezheted a számodra a legmegfelelőbb ízt és stílust, legyen szó akár egy különleges alkalomról, akár egy hétköznapi kikapcsolódásról. Újítsd meg italpalettádat ínycsiklandó italokkal.

Berentzen gyümölcslikőr, Német likőr, Almás gyümölcslikőr, Barackos gyümölcslikőr, Rebarbarás gyümölcslikőr, Epres gyümölcslikőr, Vadcseresznyés gyümölcslikőr