Gyártó
Likőr fajta
Származás
Ízesítés
Alkoholtartalom
Űrtartalom
Díszdoboz

KOKTÉL LIKŐR

Mind a(z) 13 találat megjelenítve

A koktél likőr alapja a kiváló minőségű alkohol, melyet gondosan válogatott ízesítőkkel és aromákkal egészítenek ki. Gyümölcskivonatok, fűszerek, gyógynövények és édesítők összessége alkot egy komplex és kiegyensúlyozott ízkombinációt. Az ízkomponensek precíz összeválogatása révén tökéletes harmónia érhető el, így minden korty egyedi élményt nyújt.
A koktél likőr ízével, színével és illatával egyaránt elvarázsol. Látványos üvegei gyakran tükrözik az adott ízjegyeket Az intenzív és kifinomult aromák magukkal ragadják az igényes alkohol kedvelőit.
A koktéllikőrök önmagukban, jéggel vagy anélkül is fogyasztható, de a koktélkészítés terén is megállja a helyét. Egyedi ízkombinációi kiválóan illeszkednek a különböző italalkotásokhoz, támogatva a koktélmestereket és az otthoni bármixereket abban, hogy gazdagabb és változatosabb italokat készítsenek. Ezek az italok nemcsak a hagyományos koktélokhoz adnak új dimenziót, hanem inspirációt nyújtanak új és kreatív italok megalkotásához is. Dion Grande ital nagykereskedés kínálatában sokféle ízesítéssel találkozhatsz. Ismerd meg azokat az italokat, amik a vásárlóid igényeit tökéletesen kielégítik!